Svendborg Kirkegårde

Årets gang på Svendborg kirkegårde


Kirkegårdsspillet - Foto Gudrun Fussing.

Året 2013 var et stille og roligt år med hensyn til anlægsaktiviteter, så vi brugte al energi på at passe og pleje kirkegårdene. Dette arbejde kan også sagtens holde os fuldt beskæftiget da vi jo har små 15 hektar kirkegårde og med denne type arbejde bliver vi aldrig færdige, der er altid noget der kan optimeres og når man har været turen rundt kan man jo begynde forfra igen.


I august måned 2013 spillede vi teater på Assistens kirkegård for 5. gang og det var en stor succes ligesom de foregående gange. Dette projekt er beskrevet andet steds på denne hjemmeside.


Stormskade - Svendborg kirkegårde


Den 29 oktober 2013 blev det sydlige Danmark ramt af en orkan som ødelagde mange træer på kirkegårdene, en meget trist hændelse som jo fører en masse arbejde med sig og efterlader kirkegården med store åbne ar. Vi har det bedst med selv at bestemme tidspunkt og hvilke træer der udtyndes i vores træbestand som led i en naturlig udvikling. Men Der er jo ikke noget der er så galt at det ikke er godt for noget, for når vi mister træer så planter vi jo nye spændende træer så frodigheden og den botaniske oplevelse bevares.

I 2014 vil vi også prioritere vedligeholdelsen fremfor nyanlæg og som det vigtigste bestræbe os på at yde en rigtig god service for kirkegårdenes brugere.


Forår i Urnelunden - Foto Connie Schleimann - Jensen

 

Arkiv årets gang


Assistens Kirkegård
Oversigskort
Fredens kirkegård
Oversigskort
Sct. Jørgens Kirkegård
Oversigskort
 
Kapel og Krematorium
Oversigskort
 
Historie og Kultur
 
Administration / Kontakt
Vedtægter
Priser
 
Forside
 
Opdateret 27-03-2018
Svendborg KirkegårdeValdemarsgade 715700 SvendborgTlf: 62 21 05 33Fax: 62 80 05 33E-mailWebDesign